***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Puksipuu 26 cm

12,00  sis. alv. 24%

Silkki Puksipuu on ihana pieni kasvi vaikka lastenhuoneeseen.

Tekokasvina se soveltuu myös ulkokäyttöön ja laittamalla vaikkapa useamman silkki Puksipuun samaan ruukkuun, saat kivan näköisen kasvi-istutuksen parvekkeelle.

Tuotetunnus (SKU): 5614 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Puksipuu on luonnollisen näköinen ikivihreä tekokasvi, jota käytetään sisustuksessa pöytäkasvina.  Pienellä Puksipuulla saat ruukkuihin ja amppeleihin söpön ja helppohoitoisen ikivihreän ilmeen.

Soveltuu paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta. Oksia voi hieman taivutella haluttuun muotoon.  Täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Kasvin konaiskorkeus n. 26 cm, ruukun pohjasta latvaan. Kasvin istutusruukun halkaisija on 9,5cm ja korkeus 7,5cm.

 

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat