***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Puksipuupallo 125cm

194,10  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,77 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1071/125 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Silkki Puksipuupallo on hauskan näköinen tekokasvi, jossa lehvästö on leikattu pallomaiseksi ja puun runko on näkyvillä. Silkki Puksipuupallo aina vihreä tekokasvi, jolla saat vehreyttä terassille tai parvekkeelle helposti ja nopeasti.

Silkki Puksipuupallo on tekokasvi, joka soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kasvi on UV-suojattu, joten se kestää auringonpaahdetta haalistumatta ja muuttumatta sinertäväksi. Se onkin hyvä vaihtoehto esim. kuumalle lasitetulle parvekkeelle tai terassille.

Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon, ja saada näin kasvista tuuheamman ja aidomman näköisen. Kasvin voit pestä vedellä. Tekokasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta.

Korkeus n. 125 cm. Pallon halkaisija on n. 45cm ja rungon näkyvän osan pituus n. 70cm.

Kauniin ja tyylikkään kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Puksipuupallon Ecopotsin pilarimalliseen ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Lisätiedot

Mitat 125 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat