***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki punertava puksipuu 35cm_outlet-tuote

12,60  sis. alv. 24%

Myydään varastoa tyhjäksi ja tehdään tilaa uusille tuotteille

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5852_Outlet Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Puksipuu on ihana pieni kasvi vaikka lastenhuoneeseen.

Tekokasvina se soveltuu myös ulkokäyttöön ja laittamalla vaikkapa useamman silkki Puksipuun samaan ruukkuun, saat kivan näköisen kasvi-istutuksen parvekkeelle.

Silkki Puksipuu on luonnollisen näköinen ikivihreä tekokasvi, jota käytetään sisustuksessa pöytäkasvina.  Pienellä Puksipuulla saat ruukkuihin ja amppeleihin söpön ja helppohoitoisen ikivihreän ilmeen. Silkki punertava puksipuu on nimensä mukaisesti hieman punertava.

Silkki- eli tekokasvi soveltuu paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Se kestää auringonpaahdetta haalistumatta UV-suojauksen ansiosta. Oksia voi hieman taivutella haluttuun muotoon.  Tämä silkki puksipuu on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Kasvin kokonaiskorkeus n. 35 cm, ruukun pohjasta latvaan. Kasvin istutusruukun halkaisija on 9,5cm ja korkeus 7,5cm.

Lisätiedot

Mitat 35 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat