***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Tuija kahdella pallolla 105cm_Outlet

130,80  sis. alv. 24%

MYYDÄÄN VARASTOA TYHJÄKSI JA TEHDÄÄN TILAA UUSILLE TUOTTEILLE!

2 varastossa

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,87 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1123-90_Outlet Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Tuija on puu, jossa on kaksi havupalloa. Silkki Tuija on luonnollisen näköinen tekokasvi, jolla luot vehreyttä terassille tai parvekkeelle.

Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta.
Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon. Kasvin voit pestä vedellä. Täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Silkki Tuija on UV-suojattu, joten se kestää auringon paahdetta haalistumatta sinertäväksi.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta. Tuijan kokonaiskorkeus n. 105cm, ylempi tuijapallo on halkaisijaltaan n. 40cm ja alempi tuijapallo n. 35cm. Kasvin istutusruukun halkaisija on 15cm ja korkeus 12cm.

Tyylikkään kasvi-istutuksen terassille tai parvekkeelle saat, kun istutus silkki Tuijapallon Ecopotsin pilarimalliseen ruukkuun ja lisäät pinnalle koristekiviä. Talvella saat kasvi-istutukseen ilmettä ripustamalla siihen kausivalot.

Lisätiedot

Mitat 90 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat