***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Tuijakartio ja pilariruukku kork. 220 cm

625,65  sis. alv. 24%

Valmis silkkikasvi-istutus sisältää: kasvin, ruukun ja asennuksen.
Asennukseen sisältyy kasvin uretaanikiinnitys ja pinnan mustat koristekivet

Tämä tuote osamaksulla alk. 21,72 €/kk

Kuvaus

Silkki Tuijakartio pilariruukussa on helppohoitoinen, niin ulko- kuin sisäkäyttöön soveltuva kasvi-istutus. Kasvi-istutus sisältää Silkki Tuijakartion ja Lechuzan Trend Cubico-ruukun. Kasvi-istutuksella tuot näyttävyyttä ja vehreyttä vaikka sisäänkäynneille tai terassille. Silkkikasvi-istutus soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta. Istutuksen pohjalle voidaan asentaa paino, joka estää istutuksen kaatumisen esimerkiksi tuulisella paikalla. Kysy lisää tilauksen yhteydessä.

Korkeus:
Kasvi-istutuksen kokonaiskorkeus n. 220 cm.

Kasvi:
Materiaali: Silkki Tuija on kartiomallinen tekokasvi, joka on valmistettu muovista ja polyesteristä. Rungossa on aitoa puuta.
Tekokasvi kestää hyvin ulkona sääolosuhteita ja voidaan puhdistaa vedellä. Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon tuuheamman ja aidomman vaikutelman saamiseksi.

Ruukku:
Lechuza Trend Cubico on pilarimallinen ruukku, jota on saatavilla tummanharmaana ja valkoisena.
Ruukun koko: halk. 40×40 cm ja korkeus 75 cm.
Materiaali: ikimuovia.

Lisätiedot

Mitat 220 cm
Väri

Tummanharmaa, Valkoinen

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat