***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Majesteettipalmu ja pilariruukku kork. n. 185cm

364,70  sis. alv. 24%

Valmis silkkikasvi-istutus on helppo ja nopea tapa saada viherfiilistä sisustukseen.  Valmis silkkikasvi-istutus sisältää: kasvin, ruukun ja asennuksen.
Asennukseen sisältyy kasvin uretaanikiinnitys ja pinnan mustat koristekivet.

Kasvi-istutus toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen tai voit noutaa sen varastoltamme Vantaalta, arkisin klo 8-15 välillä.

Tämä tuote osamaksulla alk. 13,89 €/kk

Kuvaus

Silkki Majesteettipalmu ja pilariruukku muodostavat tyylikkään ja korkean tekokasvi-istutuksen, jolla saat nopeasti ja helposti vihreän ilmeen sisustukseen. Tekokasvi-istutus on erinomainen vaihtoehto paikkoihin, joissa aito viherkasvi ei jostain syystä menesty. Tekokasvi on aina vihreä ja erittäin helppohoitoinen. Se ei tarvitse kuin pölyjen pyyhinnän silloin tällöin. Tekokasvi on täydellinen valinta sinulle, joka haluat päästä kasvien hoidossa helpolla. Tekokasvi soveltuu allergikoille ja lapsi- sekä eläintalouksiin.

Kasvi:
Aidonnäköinen silkkikasvi, Majesteettipalmu
Kasvin korkeus: n. 130 cm
Materiaali: Kasvi on valmistettu muovista ja polyesteristä. Kasvi voidaan puhdistaa vedellä ja oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon tarvittaessa.

Ruukku:
Lechuza Trend Cubico Color -pilariruukku, saatavana valkoisena ja tummanharmaana.
Ruukun koko: halkaisija 30×30 cm ja korkeus 56 cm
Materiaali: kestävää ikimuovia

Korkeus:
Istutuksen kokonaiskorkeus n. 185 cm.

Ison kokonsa vuoksi kasvi toimitetaan joko kotiovelle tai nouto toimipisteeltämme Vantaalta.

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Tummanharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat