***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Tuija kartio 130 cm

332,60  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

Tämä tuote osamaksulla alk. 12,93 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 14/130 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Silkki Tuija on kartionmallinen tekokasvi. Silkki Tuija on runsas ja luonnollisen näköinen havukasvi, jolla saat vehreyttä katetulle parvekkeelle ja terassille, eikä sinun tarvitse huolehtia kastelusta.

Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Se kestää auringonpaahdetta haalistumatta ja onkin näin todella hyvä vaihtoehto kuumalle terassille tai parvekkeelle, johon aurinko pääsee porottamaan ja aidot kasvit eivät tahdo kestää.
Tekokasvin oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja suosittelemmekin että niitä kuljetuksen jäljiltä varovasti taivutellaan, jotta kasvista tulee tuuheampi ja aidomman näköinen.  Tekokasvin voit pestä vedellä. Tekokasvi on siis täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta.

Kasvin kokonaiskorkeus lattiasta latvaan on n. 130cm, sisältäen n. 10cm korkean ruukun. Kasvin näkyvän varren pituus ruukun ja lehvästön välillä on n. 20cm. Kasvin ruukun halkaisija on 12cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat