***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

VONDOM neliöruukku_outlet-tuote

30,00  sis. alv. 24%

Outlet-myymälä tarjoaa yksittäisiä tuotteita, jäännöseriä sekä hyvälaatuisia käytettyjä tuotteita, jotka haluamme poistaa valikoimistamme. Huomioithan, että tuotteita on rajoitettu määrä, joitakin tuotteita saattaa olla vain yksi kappale. Tuotteiden saatavuus saattaa siis vaihdella sen mukaan miten tuotteita on vielä jäljellä varastossa.  Outletissa myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja on hyvä huomioda että ko. tuotetta ei välttämättä saa enää lisää. Ruukut ovat saattaneet olla käytössä, joten ne vaativat pesua. Niistä saattaa myös puuttua joitain osia, kuten altakastelujärjestelmiä. Ruukut ovat kuitenkin ehjiä, käyttökelpoisia ja laadukkaita. Tuotteilla vain vaihto-oikeus.

Jos sinulle herää kysymyksiä, autamme mielellämme myynti@viherviisikko.fi

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): vondom neliöruukku 40_t.harmaa_outlet-tuote-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Espanjalaiset Vondom-ruukut on kierrätetystä muovista valmistettuja design-ruukkuja. Vondomin filosofiana on luoda ajattomia huonekaluja kestävistä, kierrätetyistä ja kierrätettävistä materiaaleista.

Vondomin ruukut soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Tämä neliönmallinen ruukku on ollut käytössä. Siinä on muutama kolhu ja se kaipaa pesua. Ruukku on muuten ehjä ja sisältää altakastelujärjestelmän. Ruukku on neliön muotoinen ja tummanharmaa. Ruukun pohjassa on pyörät. Ruukun pinta on karheahko ja mattamainen.

Ruukun ulkomitat on 40x40x40cm. Ruukun istutusaukon halkaisija on 30×30. Väritykseltään ruukku on tummanharmaa.

Tyylikäs ruukku sopii esim. terassille. Istuta siihen kausikukkia ja sinulla on moderni kasvi-istutus, joka kestää katseita.

Lisää Vondomista voit lukea heidän nettisivuiltaan. 

Lisätiedot

Mitat 40 × 40 × 40 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat