***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

ECOPOTS AMSTERDAM -ruukku 20×17,5_outlet-tuote

5,00  sis. alv. 24%

ECOPOTS on belgialainen ekologinen kukkaruukku, jossa yhdistyy kevyt kierrätettävä materiaali yhdistettynä luonnolliseen ulkonäköön ja ajattomaan designiin. Helppo käyttää ja pitkä yli 10-vuoden elinikä. Ruukut on valmistettu kierrätetystä muovista.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AM.20.TR_outlet-tuote Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Belgialaiset Ecopots-ruukut valmistetaan kierrätetystä muovista. Ruukut ovat saaneet CO2 neutraalin sertifikaatin v. 2020. Kierrätetty muovi on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Ruukkujen käyttöikä on jopa kymmenen vuotta ja ne kestävät erilaisia sääolosuhteita, muun muassa pakkasta.

Virtaviivainen muotoilu ja minimalistinen ulkoasu takaavat sen, että ruukut kestävät aikaa myös ulkonäkönsä puolesta. Ruukkujen pinta on sementtimäisen karhea.

Ecopots-ruukut sopivat monille erilaisille kasveille sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Koko halkaisija 20 cm ja korkeus 17,5 cm.

Tämä ruukku on ollut käytössä asiakkaallamme. Ruukku on ehjä ja sisältää irrotettavan, pohjassa olevan tulpan. Ruukku on väritykseltään terracotta. Ruukku kaipaa pesua ja pinnassa on naarmuja. Ecopotsin ruukkuja voi kuitenkin puhdistaa Ecopotsin omalla puhdistussienellä ja pesuaineella, jolloin ruukun pinnan saa jälleen uudenveroiseksi. Hyvä perusruukku pihalle tai parvekkeelle.

Lisätiedot

Mitat 20 × 17,5 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat