***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Elho brussels round 16 -ruukku_outlet-tuote

5,00  sis. alv. 24%

Outlet-myymälä tarjoaa yksittäisiä tuotteita, jäännöseriä sekä hyvälaatuisia käytettyjä tuotteita, jotka haluamme poistaa valikoimistamme. Huomioithan, että tuotteita on rajoitettu määrä, joitakin tuotteita saattaa olla vain yksi kappale. Tuotteiden saatavuus saattaa siis vaihdella sen mukaan miten tuotteita on vielä jäljellä varastossa.  Outletissa myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja on hyvä huomioda että ko. tuotetta ei välttämättä saa enää lisää. Ruukut ovat saattaneet olla käytössä, joten ne vaativat pesua. Niistä saattaa myös puuttua joitain osia, kuten altakastelujärjestelmiä. Ruukut ovat kuitenkin ehjiä, käyttökelpoisia ja laadukkaita. Tuotteilla vain vaihto-oikeus.

Jos sinulle herää kysymyksiä, autamme mielellämme myynti@viherviisikko.fi

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): elhobrussel_t.harmaa_16_ilman sientä Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elho Brussel round 16 -ruukku on tummanharmaa suojaruukku kasveille ja kukille. Ruukku on iskunkestävää, pehmeää muovia. Se on valmistettu tuulienergialla Hollannissa.

Ruukku on ehjä, mutta kaipaa pesua. Ruukussa saattaa olla pieniä naarmuja. Ruukun sisällä on silikonijäämiä, mutta ne eivät haittaa ruukun käyttöä. Ruukku toimii hyvin vaikkapa silkkikasvien ruukkuna parvekkeella tai terassilla. Istuta siihen esim. silkki Clusia ja viimeistele pinta koristekivillä.

Ruukun halk. 16cm ja kork. 14,5cm

Lisätiedot

Mitat 16 × 14,5 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat