***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Lechuza Trend Canto Stone Cube 40x40x40

158,70  sis. alv. 24%

Lechuzan Stone-sarja on hyvännäköinen ja katseita kestävä sarja, joka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön.

Tämä tuote osamaksulla alk. 7,71 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 9110033035-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Trend Canto Stone Cube on neliönmallinen ruukku, jossa on kivimäisen rouhea pinta. Rouhea pinta luo kauniin kontrastin värikkäille ja vehreille kasveille. Ruukku on saksalaisen Lechuzan taattua laatua ja sisältää altakastelujärjestelmän. Altakastelujärjestelmän ansiosta kasvisi saa itse päättää koska ja kuinka paljon se vettä ja ravinteita haluaa ottaa. Sinun tehtäväksesi jää vain täyttää vesisäiliö kun mittatikku sen osoittaa. Altakastelujärjestelmä vapauttaa sinut kukkien ja kasvien kastelusta jopa 12 viikon ajaksi. Altakasteluruukut sopivat kaikenlaisille kasveille.

Trend Canto Stone Cube ruukussa on irrotettava sisäruukku, joka helpottaa mullan ja kasvin vaihtoa. Lisäksi ruukun pohjassa on irrotettava ruuvi, jonka ansiosta ruukkuun satanut ylimääräinen vesi saadaan ruukusta pois.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 40×40 cm, korkeus 40 cm

Saatavana useana eri värinä. Ruukkua on saatavilla myös koossa 30x30x30cm.

Lisätiedot

Mitat 40 × 40 × 40 cm
Väri

Graphite Black, Stone Grey

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat