***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Tuijapallo 40 cm

174,80  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,20 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1125/040 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Tuijapallo on luonnollisen näköinen ikivihreä, jolla luot vehreyttä esim. katetulle terassille tai parvekkeelle.

Soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta ja onkin tämän vuoksi todella hyvä kasvi esim. kuumalle lasitetulle terassille.
Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon. Kasvin voit pestä vedellä. Täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta.

Pallon halkaisija n. 40 cm. Kasvin kokonaiskorkeus n. 60cm.

Tyylikkään kasvi-istutuksen terassille tai parvekkeelle saat, kun istutat Tuijapallon Ecopotsin ruukkun ja viimeistelet pinnan koristekivillä. Jos taas haluat valmiin silkkikasvi-istutuksen ilman vaivannäköä, on valmis silkki Tuijapallo-istutus juuri sinun juttusi.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat