***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Trend Cubeto Stone Bowl 30

38,40  sis. alv. 24%

Lechuzan Stone-sarja on hyvännäköinen ja katseita kestävä sarja, joka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 4251380000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lechuza Trend Cubeto Stone Bowl 30 on moderni ja näyttävä maljamainen ruukku, joka sopii mainiosti erilaisiin kasvi-istutuksiin sisälle ja ulos. Ruukun pinta on miellyttävän kivimäinen ja värit maanläheisiä. Ruukkua on saatavilla kahta eri kokoa; sekä tämä pienempi, että isompi. Ja saat niistä todella upean ja näyttävän asetelman vaikka terassille, kun istutat niihin värikkäitä kasveja.

Lechuza Trend Cubeto Bowl sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajaksi. Altakastelu sopii kasveille, jotka tarvitsevat paljon vettä, sekä myös kasveille, joiden vedentarve on huomattavasti vähäisempi, kuten mehikasvit. Altakastelujärjestelmä vapauttaa sinut kasvien kastelun huolehtimisesta esim. lomasi ajaksi.

Ruukun pohjassa olevan ruuvin ansiosta, saat ylimääräisen veden pois ruukusta, jos käytät ruukkua ulkona ja sataa kaatamalla.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 30cm ja korkeus 13cm.

Saatavana kahtena eri kokona ja useampana eri värivaihtoehtona.

Lisätiedot

Mitat 30 × 13 cm
Väri

Graphite Black, Stone Grey, Quartz White

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat