***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Lechuza Trend Cubeto Stone Bowl 40

58,30  sis. alv. 24%

Lechuzan Stone-sarja on hyvännäköinen ja katseita kestävä sarja, joka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön.

Tämä tuote osamaksulla alk. 4,70 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 4251384000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lechuza Trend Cubeto Stone Bowl on moderni ja näyttävä maljamainen ruukku, joka sopii mainiosti erilaisiin kasvi-istutuksiin sisälle ja ulos. Ruukun pinta on miellyttävän kivimäinen ja värit maanläheisiä. Sisältää erillisen irrotettavan sisäruukun ja altakastelujärjestelmän, joka takaa kasvin tasaisen vedensaannin jopa 12 viikon ajan. Altakastelujärjestelmä antaa kasville vettä juuri silloin kun kasvi sitä tarvitsee ja juuri oikean määrän. Sinun tehtäväsi on vain täyttää vesisäiliö, kun mittatikku sen osoittaa.

Upean ja näyttävän kasvi-istutuksen saat kun laitat sekä tämän isomman että pienemmän Lechuza Trend Cubeto bowl maljakon vierekkäin ja istutat niihin värikkäitä kasveja.

Saksalaisen Lechuzan ruukut ovat kuuluisia kestävyydestään ja modernista, kauniista mallistostaan. Lechuza-ruukut ovat iskun, pakkasen ja UV-säteiden kestäviä ja keveitä liikutella. Ne ovat saaneet useita Red Dot -designpalkintoja. Siksi ne ovatkin erityisesti sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten suosiossa.

Materiaali: ikimuovi

Koko: halkaisija 40cm ja korkeus 18cm.

Ruukkua on saatavana useana eri värinä sekä kahtena eri kokona.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Graphite Black, Stone Grey, Quartz White

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat