***Meille on myönnetty avainlippu-merkki osoituksena, että olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Pajukori muovilla

5,00  sis. alv. 24%

Sisusta kotisi kesään.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 0835204 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Muovitettu pajukori on kaunis kori kukille ja kasveille tai tavaroiden säilytykseen. Pajukori on väritykseltään kerman värinen, jossa on vaalean ruskea raita. Pajukorin sisäpuoli on muovitettu, joten sinne voi hyvin istuttaa vaikka kesäkukkia.

Jos haluat helppohoitoisen ja kestävän kasvi-istutuksen paahteisellekin terassille tai parvekkeelle, istuta koriin silkkikasveja ja viimeistele pinta koristekivillä. Kivan kesäisen kasvi-istutuksen saat, kun istutat koriin esim. silkki pelargonioita ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Pajukorin koko: halkaisija 26,5 cm ja korkeus 23 cm.

Korit ovat olleet varastomme taaimmaisella hyllyllä ja ovat pölyisiä, mutta ehjiä.

Lisätiedot

Mitat 26,5 × 23 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat