***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Sadevesitynnyri 140L Tammi

179,00  sis. alv. 24%

Sadevedet talteen tyylillä. Ei enää eri värisiä käytettyjä tynnyreitä ja ämpäreitä talon nurkalla tai turhaa veden lotrausta hanasta. Tämä hieno aitoa tammitynnyriä jäljittelevä muovinen sadevesitynnyri kerää sadevedet talteen syöksytorvesta, siihen asennettavan lisäosan avulla.

Tynnyreitä on saatavilla kahdessa koossa ja kahtena eri värisävynä.

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,32 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 140l_tammi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tyylikäs ja toiminnallinen, sadevesitynnyri 140 litraa TAMMEN värisenä tarjoaa tyylikkään ja ekologisen tavan kerätä ja hyödyntää sadevettä. Unoda siniset jäteastiat – tämä tynnyri on kuin taideteos puutarhassa tai pihalla.

Sadevesitynnyri on ekologinen valinta, joka mahdollistaa sadeveden talteenoton ja hyödyntämisen puutarhan kasteluun. Säästät samalla rahaa ja saat kasveillesi parasta mahdollista luonnollista vettä. Ja mikä parasta: sadevesi on ilmaista!

Sadevesitynnyrit on valmistettu Sloveniassa laadukkaasta läpivärjätystä muovista. Nämä sadevesitynnyrit ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja UV-suojauksen ansiosta ne eivät menetä väriään kovassakaan auringonpaahteessa. Sadevesitynnyrit on kuitenkin hyvä muistaa tyhjentää vedestä talven ajaksi, jottei vesi jäätyessään halkaise muovia.

Jokainen sadevesitynnyri sisältää peittävän kannen sekä kätevän ruskean hanan. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen tynnyri ei ainoastaan säästä vettä, vaan myös kohottaa pihasi tai puutarhasi ulkonäköä. Valitse sadevesitynnyri ja tee ympäristöystävällinen valinta, joka sopii täydellisesti ulkotiloihin sekä kotiin että mökille.

Sadevesitynnyreitä on saatavilla kahtena eri kokona

  • 50 litraa, koko 42x54cm paino 3kg
  • 140 litraa, koko 49x72cm paino 6kg

Värivaihtoehtoina

Sadevesitynnyreihin saa myös jalustan, jolla saat korotettua tynnyriä ja veden ottaminen hanasta on näin helpompaa. 120 litran jalustat sopivat tähän 140 litran sadevesitynnyriin täydellisesti.

Sadevesitynnyrin saa liitettyä suoraan katolta tulevaan sadeveden syöksytorveen erikseen tilattavalla vedenohjaimella.

Lisätiedot

Paino 6 kg
Mitat 49 × 72 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat