***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Croton 40cm_Outlet-tuote

9,50  sis. alv. 24%

Myydään varastoa tyhjäksi ja tehdään tilaa uusille tuotteille!

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 812-1_Outlet Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Luo luonnonläheistä tunnelmaa kotiisi Silkki Crotonin avulla! Tämä viehättävä pieni tekokasvi lisää tilaan raikasta vihreyttä ja tunnelmaa.

Silkki Crotonissa on kauniin pitkät ja kapeat lehdet, joissa on vaaleanvihreät raidat keskellä. Silkki- eli tekokasvit tuovat aitoa luonnon fiilistä ilman huolen häivää.

Silkki Crotonia käytetään pöytäkasvina luomaan raikasta tunnelmaa ja elävyyttä tilaan. Tämä Silkki- eli tekokasvi on suunniteltu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei välttämättä menestyisi. Se kestää auringonpaistetta haalistumatta UV-suojauksen ansiosta ja on helppo puhdistaa vedellä, mikä tekee siitä vaivattoman valinnan.

Valmistettu laadukkaista materiaaleista, muovista ja polyesteristä. Silkki Croton sopii myös allergia-, eläin- ja lapsitalouksiin, koska se ei aiheuta allergiaa, eikä ole myrkyllinen.

Korkeus noin 40 cm. Kasvissa olevan ruukun halkaisija on noin 10 cm ja korkeus 7,5 cm.

Lisätiedot

Mitat 40 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat