***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Ficus Mini Natasja / Limoviikuna pallo 170 cm

249,70  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 10,44 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 26/170 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Silkki Ficus Natasja / Limoviikuna on luonnollisen näköinen tekokasvi, jossa on pallomainen ja tuuhea lehvästö. Tekokasvin rungossa kaksi vartta kietoutuu toisiinsa. Lehvästön lehtiä voi taivutella, ja kuljetuksen jäljiltä kannattaakin taitella, jolloin puusta saa tuuheamman ja aidomman näköisen.

Tekokasvi säilyy näyttävänä vuodesta toiseen ja on loistava kasvi esim. toimistoon tai paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta UV-suojauksen ansiosta. Kasvin voi myös puhdistaa vedellä tai haalealla pesuaineliuoksella. Silkkikasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa käytetty aitoa puuta

Korkeus noin 170 cm. Kuvassa oleva ruukku ei tule kasvin mukana. Kasvi on istutettu pienempää mustaan ruukkun, jonka halkaisija on. 18cm.

Lisätiedot

Mitat 170 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat