***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Marjakuusi 70cm

128,30  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

Tämä tuote osamaksulla alk. 6,80 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 5759 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Marjakuusi on luonnollisen näköinen, pensasmainen tekokasvi, jolla saat havukasvin vehreyttä ja eleganssia terassille tai parvekkeelle helposti ja nopeasti, ilman huolta kasvin hoidosta. Olipa kyseessä koti, toimisto tai julkinen tila, silkki Marjakuusi on täydellinen valinta tuomaan luonnonläheistä tunnelmaa sisustukseen.

Silkki Marjakuusi on erittäin aidon näköinen, joten sillä saa aidon kasvin vaikutelman. Kasvin lehdet on tarkkaan suunniteltu ja valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Lehtien värisävyt ja muodot on valittu tarkasti, jotta ne vastaavat täysin aidon Marjakuusen ulkonäköä. Tarkkasilmäisimmätkin vieraat saattavat joutua kahteen otteeseen ottamaan selvää, onko kasvi todella tekokasvi vai aito Marjakuusi!

Yksi parhaista asioista silkki Marjakuusissa on niiden huoltovapaus. Sinun ei tarvitse huolehtia kastelusta, lannoituksesta tai leikkaamisesta. Kasvit säilyttävät täydellisen ulkonäkönsä vuoden ympäri ilman mitään vaivaa. Tämä tekee silkki Marjakuusista täydellisen ratkaisun heille, joilla ei ole aikaa, halua tai viherpeukaloa aitojen kasvien hoitoon.

Istuttamalla silkki Marjakuusen erilaisiin ruukkuihin, saat kasvin eri tavalla esille ja kasvi-istutukseesi vaihtelua. Näyttävän ja kauniin silkki Marjakuusi-istutuksen saat kun istutat silkki Marjakuusen Elhon jalalliseen Coupe-ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Silkki Marjakuusi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Se on UV-suojattu, joten se kestää auringonpaahdetta haalistumatta.
Silkki Marjakuusen oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kuljetuksen jäljiltä kannattaakin taivutella tuuheamman ja aidomman vaikutelman saamiseksi. Silkkikasvin voit pestä vedellä tai pyyhkiä kostealla liinalla. Silkki- eli tekokasvi ontTäydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Silkki Marjakuusen materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta.

Kasvin korkeus noin 70 cm. Kasvissa olevan istutusruukun halkaisija on n. 11cm ja korkeus n. 11cm.

 

Verkkokaupastamme ostaminen on helppoa ja turvallista. Olemme Suomessa toimiva verkkokauppa ja meillä onkin Avainlippu-merkki osoituksena siitä, että olemme Suomalainen verkkokauppa. Voit selata valikoimaamme, lukea tuotetietoja ja vertailla eri vaihtoehtoja. Klikkaamalla haluamasi kasvin voit nähdä lisää kuvia ja tarkempia tuotetietoja. Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen joko lähimpään postiisi tai suoraan kotiovellesi, jotta voit pian nauttia upeasta tekokasvistasi ilman pitkää odottelua.

Lisätiedot

Mitat 70 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat