***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Palmuvehka 56cm

21,80  sis. alv. 24%

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 1008/056 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Silkki Palmuvehka (Zamifolia) on luonnollisen näkyinen tekokasvi. Tässä silkki Palmuvehkassa on neljä eri pituista vartta. Silkkikasvi säilyy näyttävänä vuodesta toiseen. Käytetään sisustuksessa pöytä- tai ikkunalautakasvina. Soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä ja oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon.

Silkki, eli tekokasvi, on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin sekä lapsi- ja eläintalouksiin todella hyvin. Näyttävän kasvi-istutuksen tasolle tai hyllylle saat, kun istutat Palmuvehkan esim. Ecopotsin Amsterdam ruukkuun.

Kasvin materiaali: muovi ja polyesteri

Korkeus noin 56 cm.

 

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat