***Meille on myönnetty avainlippu-merkki osoituksena, että olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Silkki Saniainen 55cm

34,60  sis. alv. 24%

Tuotetunnus (SKU): 145C Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Saniainen on luonnollisen näköinen tekokasvi, joka säilyy näyttävänä vuodesta toiseen.  Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Se kestää auringonpaahdetta haalistumatta sekä vedellä puhdistamisen. Lehtiä ja oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kannattaakin taitella aidomman ja tuuheamman vaikutelman saamiseksi.

Silkki, eli tekokasvi, on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin sekä lapsi- ja eläintalouksiin todella hyvin. Helpon ja näyttävän kasvi-istutuksen saat, kun istutat silkki Saniaisen esim. Lechuza pilarimalliseen ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Kasvin materiaali: muovi ja polyesteri. Saniaisen juuressa on tulppa, jonka ansiosta kasvin saa pidettyä pystyssä ruukussa. Kun täytät ruukun esim. hiekalla, saniaisen saa helposti työnnettyä hiekkaan pystyyn.

Kasvin korkeus noin 55 cm.

Lisätiedot

Mitat 55 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat