***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Sutipuu 130cm

174,20  sis. alv. 24%

Silkki- eli tekokasvi on aina vihreä ja hyvännäköinen kasvi tiloihin, joissa aito kasvi ei syystä tai toisesta menesty. Silkkikasvi on helppohoitoinen kasvi, joka näyttää aina hyvältä ja tuo helppoa vihreyttä tilaan kuin tilaan.

Tämä tuote osamaksulla alk. 8,18 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 39/130 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Silkki Sutipuu (Pachira) on aidon näköinen tekokasvi jossa on kirkkaan vihreät lehdet sekä lettimäinen runko. Rungossa on käytetty aitoa puuta. Silkki Sutipuu on hyvin aidonnäköinen kasvi. Kasvin lehtiä voi ja kannattaakin taivutella kuljetuksen jäljiltä. Näin saat kasvista tuuhean ja aidon näköisen.

Silkki- eli tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkkikasvista voit pyyhkiä pölyt vettä tai mietoa siivousainetta käyttäen. Silkkikasvi on  täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii myös allergiakotiin. Silkkikasvi on UV-suojattu.

Materiaali: muovi ja polyesteri

Korkeus noin 130cm.

Tyylikkään kasvi-istutuksen saat, kun istututat silkki Sutipuun Lechuzan pilarimalliseen ruukkuun ja viimeistelet pinnan koristekivillä.

Lisätiedot

Mitat 130 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat