***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Tuija kartio 140 cm

250,60  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

Tämä tuote osamaksulla alk. 10,47 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1141/140 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Tuija kartio on kapea, pilarimallinen, aina vihreä havukasvi, jolla saat vehreyttä helposti terassille tai parvekkeelle.

Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta ja onkin erittäin hyvä vaihtoehto esim. kuumalle, etelänpuoleiselle lasitetulle parvekkeelle tai terasille.
Tekokasvin oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja kannattaakin kuljetuksen jäljiltä taivutella, jotta saat tekokasvistasi mahdollisimman tuuhean ja aidon näköisen. Kasvin voit pestä vedellä. Täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta.

Kasvin kokonaiskorkeus lattiasta latvaan on n. 150cm, sisältäen n. 14cm korkean ruukun. Kasvin näkyvän varren pituus ruukun ja lehvästön välillä on n. 10cm. Ruukun halkaisija on 15cm.

Lisätiedot

Mitat 140 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat