***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Tuija kartio 190cm

217,70  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

MYYDÄÄN VARASTOA TYHJÄKSI JA TEHDÄÄN TILAA UUSILLE TUOTTEILLE!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 14/190 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Silkki Tuija on kartionmallinen tekokasvi. Silkki Tuija kartio on runsas ja luonnollisen näköinen havukasvi, jolla saat vehreyttä katetulle parvekkeelle ja terassille, eikä sinun tarvitse huolehtia kastelusta.

Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Se kestää auringonpaahdetta haalistumatta ja onkin näin todella hyvä vaihtoehto kuumalle terassille tai parvekkeelle, johon aurinko pääsee porottamaan ja aidot kasvit eivät tahdo kestää.
Tekokasvin oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon ja suosittelemmekin että niitä kuljetuksen jäljiltä varovasti taivutellaan, jotta kasvista tulee tuuheampi ja aidomman näköinen.  Tekokasvin voit pestä vedellä. Tekokasvi on siis täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta.

Korkeus noin 190 cm

Lisätiedot

Mitat 190 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat