***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Marjakuusipallo Elhon Pure Coupe ruukussa, kork. 90cm

434,00  sis. alv. 24%

Silkkikasvi-istutus on valmis kasvi-istutus, jonka voit sijoittaa vain paikoilleen. Valmis silkkikasvi-istutus sisältää kasvin, ruukun, kasvin istuttamisen ja kiinnittämisen ruukkuun sekä pinnan koristekivet. Voiko vihersisustaminen olla helpompaa? 🌿

Tämä tuote osamaksulla alk. 15,97 €/kk
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Tuijapallo Elhon Pure Coupe ruukussa on näppärän kokoinen ja helppohoitoinen ruukkuistutus, joka sopii vaikkapa parvekkeelle tai terassille viherilmettä tuomaan. Jo pelkkä yksikin viherkasvi-istutus saa tilaan viihtyisän ja viimeistellyn ilmeen.

Kasvi-istutus sisältää silkki Tuijapallon ja Elhon Pure Coupe ruukun. Se soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Sekä kasvi että ruukku ovat UV-suojattuja, joten ne kestävät auringonpaahdetta haalistumatta. Ne ovat myös pakkasen kestäviä, joten ne kestävät myös talvella ulkona.

Kasvi-istutuksen kokonaiskorkeus on n. 90cm ja leveys n. 40cm.

Kasvi:
Materiaali: Kasvi on valmistettu muovista ja polyesteristä, rungossa on aitoa puuta.
Kasvi kestää hyvin ulkona sääolosuhteita ja voidaan puhdistaa vedellä. Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon.

Ruukku:
Elhon Pure Coupe, ruukun halkaisija 35cm ja korkeus 49cm. Paino 2,3kg. Materiaalina muovi. Ruukkua on saatavilla kolmessa eri värissä: musta, beige ja rosy brown.

Kasvi-istutus sisältää kasvin ja ruukun sekä niiden kiinnittämisen uretaanilla ruukkuun. Ruukun pinnalle laitetaan valkoinen koristekivi.

Lisätiedot

Mitat 40 × 90 cm
Väri

Beige, Rosy Brown, Musta

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat