***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Bolero tynnyriruukku

40,00 88,00  sis. alv. 24%

Vihersisustamiseen särmikkyyttä ja luonnetta? Kyllä vain, tällä tammitynnyriä kopioivalla Bolero tynnyriruukulla!

Tuotetunnus (SKU): 6167-63 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tuo puutarhaasi vivahteikkuutta ja tyyliä tynnyriruukulla. Bolero tynnyriruukku jäljittelee aitoa tammitynnyriä ja on valmistettu Sloveniassa korkealaatuisesta elintarvikemuovista. Tynnyriruukku on kevyt liikutella, helppohoitoinen ja valmistettu läpivärjätystä muovista, joten pienet naarmut ja kolhut eivät pintaa pilaa, vaan tuovat ruukkuun särmää. Bolero tynnyriruukku on säänkestävä ja UV-suojattu. Se ei vesisadetta säikähdä, mutta pakkanen voi sen halkaista, mikäli ruukkuun on jäänyt vettä. Talveksi suosittelemmekin ruukun tyhjentämistä tai reikien poraamista ruukun pohjalle, jolloin vesi pääsee valumaan ruukusta pois, eikä jäädy ruukkuun. Bolero tynnyriruukku on väritykseltään ruskea.

Tynnyriruukkua voit käyttää ulkona tai sisällä kasvien istutusastiana, puutarhan vesiastiana, säilytysastiana tai mihin vain. Vain mielikuvitus on rajana tämän tynnyriruukun monipuolisessa käytössä.

Bolero tynnyriruukkua on saatavilla neljässä eri koossa.

  1. S-koko mitat 30x31cm, paino 1,8kg
  2. M-koko mitat 35,5x34cm, paino 2kg
  3. L-koko mitat 40x43cm, paino 2,4kg
  4. XL-koko mitat 47x51cm, paino 3,8kg.

Näyttävän istutuksen Bolero tynnyriruukkuun saat esim. silkki Tuijalla ja silkki Muratilla.

 

 

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat