***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Elho tilanjakajaruukku OUTLET

30,00  sis. alv. 24%

Outlet-myymälä tarjoaa yksittäisiä tuotteita, jäännöseriä sekä hyvälaatuisia käytettyjä tuotteita, jotka haluamme poistaa valikoimistamme. Huomioithan, että tuotteita on rajoitettu määrä, joitakin tuotteita saattaa olla vain yksi kappale. Tuotteiden saatavuus saattaa siis vaihdella sen mukaan miten tuotteita on vielä jäljellä varastossa.  Outletissa myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja on hyvä huomioda että ko. tuotetta ei välttämättä saa enää lisää. Ruukut ovat saattaneet olla käytössä, joten ne vaativat pesua. Niistä saattaa myös puuttua joitain osia, kuten altakastelujärjestelmiä. Ruukut ovat kuitenkin ehjiä, käyttökelpoisia ja laadukkaita. Tuotteilla vain vaihto-oikeus.

Jos sinulle herää kysymyksiä, autamme mielellämme myynti@viherviisikko.fi

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): elho pure round t.harmaa_outlet-tuote Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elhon Pure Brick Divider on korkea ruukku, joka käy hyvin esim. tilanjakajaksi kapeaan tilaan. Vaikka ruukun istutussyvyys on vain 30cm, on se hyvin näyttävä leveytensä ja korkeutensa takia. Hieman pyöristetyt kulmat tuovat ruukkuihin design-tunnelmaa. Ruukun pohjassa rullat, joiden ansiosta ruukun liikuttelu ja siirtäminen on helppoa. Iskunkestävä ruukku on kevyt liikuteltava. Ruukun pohjan voi tarvittaessa täyttää esim. hiekalla, jolloin se on tukevampi ulkona. Ruukku soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Materiaali : kierrätetty muovi.

Koko: halkaisija 80 x 30 cm ja korkeus 59 cm. Tilavuus 37 litraa.

Nämä ruukut ovat olleet käytössä ja kaipaavat pesua. Ruukuissa saattaa olla naarmuja kyljissä ja pyörät eivät välttämättä pyöri niinkuin uudet ja käyttämättömät.

Lisätiedot

Mitat 30 × 80 × 59 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat