***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Kukkalaatikko nelikulma

17,90  sis. alv. 24%

Kukkalaatikko ja pelargonit… voiko enää kesäisempää asetelmaa ollakaan? Kukkalaatikko on kestävä ja aina muodissa oleva perustuote puutarhaan, parvekkeelle tai pihalle.

Myydään kaikki varastossa olevat kotimaiset kukkalaatikot puoleen hintaan pois!

Tuotetunnus (SKU): 15H-R Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Nelikulmainen kukkalaatikko on kaunis ja kestävä somiste pihalle, puutarhaan, parvekkeelle tai terassille. Kukkalaatikko on sävytetty vesiohenteisella puunsuojalla ja se toimitetaan valmiiksi koottuna. Kukkalaatikko on valmistettu suomalaisesta männystä Suomessa.

Kukkalaatikon koko on 29x29cm ja korkeus 25cm.

Kukkalaatikkoa on saatavilla ruskeana ja grafiitinharmaana.

Ihanan, kestävän ja erittäin helppohoitoisen kasvi-istutuksen vaikkapa parvekkeelle saat, kun istutat kukkalaatikkoon kesäisiä silkkikukkia, kuten pelargonioita.

 

 

 

Lisätiedot

Mitat 29 × 29 × 25 cm
Väri

Grafiitinharmaa, Ruskea

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat