***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME!***

Shop

Silkki Tuijapallo 50 cm

220,70  sis. alv. 24%

Ulkosilkkikasvimme ovat suunniteltu ulkolämpötiloihin ja kestävät hyvin auringonpaahdettakin. Kasvit kestävät hyvin ympäri vuoden avoterassillakin, mutta jotta kasvien puurungot eivät pääse homehtumaan ja lahoamaan muutamassa vuodessa sateessa seisomisen vuoksi, suosittelemme että sijoitat kasvit katoksen alle.  Näin saat kasvit kestämään huomattavasti pidempään ja sinulle on niistä iloa useiksi vuosiksi.

Tämä tuote osamaksulla alk. 9,57 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 1125/050 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silkki Tuijapallo on luonnollisen näköinen tekokasvi, jolla luot vehreyttä terassille tai parvekkeelle.

Tekokasvi soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Kestää auringonpaahdetta haalistumatta.
Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon. Kasvin voit pestä vedellä. Täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla.

Materiaali: muovi ja polyesteri, rungossa aitoa puuta.

Tuijapallon halkaisija n. 50 cm. Kasvin kokonaiskorkeus on n. 75cm.

Silkki Tuijapalloa on saatavilla myös pienemmässä koossa, jonka halkaisija on n. 40cm.

Tyylikkään kasvi-istutuksen terassille tai parvekkeelle saat, kun istutus silkki Tuijapallon Ecopotsin pilarimalliseen ruukkuun ja lisäät pinnalle koristekiviä. Talvella saat kasvi-istutukseen ilmettä ripustamalla siihen kausivalot.

Lisätiedot

Mitat 50 × 75 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat