***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Heinä 110cm

76,40  sis. alv. 24%

Tämä tuote osamaksulla alk. 5,24 €/kk
Tuotetunnus (SKU): 7126/110 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silkki Heinä on tekokasvi, jossa on melko kovat, liuskamaiset lehdet. Heinä on väritykseltään vaaleanvihreä. Heinän lehtiä ei pysty taivuttelemaan vaan se on kuvan mukaisesti kapea ja suppumainen kasvi.

Silkki- eli tekokasvi soveltuu paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkkikasvi on täydellinen valinta, kun haluat nauttia kasvien vihreydestä, mutta päästä hoidosta helpolla. Sopii allergiakotiin.

Materiaali: muovi ja polyesteri.

Kasvin kokonaiskorkeus on noin 110 cm. Kokonaiskorkeus on mitta ruukun pohjasta kasvin pisimmän heinän kärkeen. Kasvi on kiinni ruukussa, jonka halkaisija on 14cm ja korkeus 12cm.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat