***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Sakaki 50cm_outlet-tuote

19,20  sis. alv. 24%

Myydään varastoa tyhjäksi ja tehdään tilaa uusille tuotteille.

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 802-1_Outlet Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuo luonnonläheistä tunnelmaa kotiisi Silkki Sakakin avulla! Tämä hurmaava pieni tekokasvi tarjoaa raikasta vihreyttä ja tunnelmaa ilman huolta elävänä pysymisestä.

Silkki Sakaki kukoistaa runsaalla lehvästöllään, tuoden tilaan luonnonläheistä eleganssia. Sen UV-suojattu materiaali varmistaa, että se säilyttää värikkyytensä pitkään, jopa auringonpaisteisella paikalla.

Käytä Silkki Sakakia pöytäkasvina tuodaksesi tilaan raikkautta ja eloisuutta. Tämä Silkki- eli tekokasvi on suunniteltu erityisesti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menestyisi. Tekokasvi on helppo puhdistaa vedellä tai siivousliinalla pyyhkimällä.

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten muovista ja polyesteristä.  Silkki Sakaki soveltuu myös allergia-, lemmikkieläin- ja lapsiperheisiin, sillä se ei aiheuta allergioita eikä ole myrkyllinen.

Korkeus noin 50 cm. Kasvissa olevan ruukun halkaisija on noin 10 cm ja korkeus 7,5 cm.

Lisätiedot

Mitat 50 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat