***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop

Silkki Tuijakartio ja pilariruukku kork. n. 160 cm

433,59  sis. alv. 24%

Silkki Tuijakartio on ulkokäyttöönkin soveltuva silkkikasvi. Kaunis tekokasvi-istutus säilyy ulkona vuodenajasta toiseen ja kestää kuumimmankin paahteen ja sateisimmankin syksyn.

Valmiit silkkikasvi-istutukset sisältävät kasvin lisäksi ruukun, kasvin uretaanikiinnityksen sekä pinnan mustat koristekivet.

 

Tämä tuote osamaksulla alk. 15,96 €/kk

Kuvaus

Silkki Tuijakartio ja Lechuzan pilariruukku ovat yhdessä tyylikäs kasvi-istutus terassille, parvekkeelle tai pihalle. Kasvi-istutuksen kokonaiskorkeus on n. 160cm.

Helppohoitoinen, niin ulko- kuin sisäkäyttöön soveltuva tekokasvi-istutus, sisältää kartionmallisen silkki Tuijan ja Lechuzan mattapintaisen Trend Cubico color-ruukun. Silkkikasvi-istutuksella tuot näyttävyyttä ja vehreyttä vaivattomasti ja helposti paikkoihin, joissa aito kasvi ei menesty. Silkkikasvi kestää auringonpaahdetta haalistumatta.

Istutuksen pohjalle voidaan asentaa paino, joka estää istutuksen kaatumisen esimerkiksi tuulisella paikalla. Kysy lisää tilauksen yhteydessä tai laita lisätietoja kohtaan maininta, että kasvi-istutus tulee ulos.

Kasvi:
Silkki Tuija on valmistettu muovista ja polyesteristä. Rungossa on aitoa puuta.
Kasvi kestää hyvin ulkona sääolosuhteita ja voidaan puhdistaa vedellä. Oksia voidaan taivutella haluttuun muotoon. Talvella Tuijan voi pitää ulkona ja ripustaa siihen vaikka kausivaloja. Jäätynyttä Tuijaa ei kuitenkaan kannata kovakouraisesti käsitellä, koska muoviset oksat saattavat katkeilla. Tuija kuitenkin kestää hyvin lumen painon, eikä pahastu vaikka olisi koko talven lumisena.

Ruukku:
Lechuza Trend Cubico color-pilariruukku, saatavana tummanharmaana tai valkoisena.
Ruukun koko: halk. 30×30 cm ja korkeus 56 cm
Materiaali: ikimuovia

Lisätiedot

Mitat 160 cm
Väri:

Valkoinen, Tummanharmaa

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat