***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Metalliamppeli rengas, musta_outlet-tuote

7,00  sis. alv. 24%

Outlet-myymälä tarjoaa yksittäisiä tuotteita, jäännöseriä sekä hyvälaatuisia käytettyjä tuotteita, jotka haluamme poistaa valikoimistamme. Huomioithan, että tuotteita on rajoitettu määrä, joitakin tuotteita saattaa olla vain yksi kappale. Tuotteiden saatavuus saattaa siis vaihdella sen mukaan miten tuotteita on vielä jäljellä varastossa.  Outletissa myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja on hyvä huomioda että ko. tuotetta ei välttämättä saa enää lisää. Ruukut ovat saattaneet olla käytössä, joten ne vaativat pesua. Niistä saattaa myös puuttua joitain osia, kuten altakastelujärjestelmiä. Ruukut ovat kuitenkin ehjiä, käyttökelpoisia ja laadukkaita. Tuotteilla vain vaihto-oikeus.

Jos sinulle herää kysymyksiä, autamme mielellämme myynti@viherviisikko.fi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 031139_outlet-tuote Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tyylikäs musta, pyöreä metalliamppeli. Jos kaikki tasot on jo käytössä tai niille ei voi kasveja laittaa, on amppeli silloin mainio ratkaisu pulmaan. Laittamalla esimerkiksi useamman amppelin eri tasossa roikkumaan epäsymmetrisesti vierekkäin, saat näyttävän kasviasetelman aikaiseksi.

Materiaali on metallia.

Koko:  Amppelin halkaisija 34cm ja korkeus 65cm. Ruukun halkaisija 13,5cm ja korkeus 14cm. Amppelissa mukana tulevan ripustuskoukun pituus n. 31cm.

Tämä tuote on ollut esillä näyttelytilassamme ja on saanut hieman naarmuja kylkiinsä. Naarmut eivät kuitenkaan näy, jos ruukkuun istuttaa riippuvia kasveja. Esim. silkki Muratin tai silkki Helmivillakon.

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat