***Meille on myönnetty avainlippu-merkki osoituksena, että olemme suomalainen verkkokauppa, varastomme sijaitsee Suomessa ja meiltä saat asiakaspalvelua Suomen kielellä.***

Shop

Metalliamppeli rengas, musta

17,70  sis. alv. 24%

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 031139 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tyylikäs musta, pyöreä metalliamppeli. Jos kaikki tasot on jo käytössä tai niille ei voi kasveja laittaa, on amppeli silloin mainio ratkaisu pulmaan. Laittamalla esimerkiksi useamman amppelin eri tasossa roikkumaan epäsymmetrisesti vierekkäin, saat näyttävän kasviasetelman aikaiseksi.

Materiaali on metallia.

Koko:  Amppelin halkaisija 34cm ja korkeus 65cm. Ruukun halkaisija 13,5cm ja korkeus 14cm. Amppelissa mukana tulevan ripustuskoukun pituus n. 31cm.

 

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat