***KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA! ***VOIT MYÖS NOUTAA TILAUKSESI VANTAAN VARASTOLTAMME ma-pe klo 8-15!***

Shop
Ale!

Silkki Hyasintti valkoinen 35cm

17,30  sis. alv. 24%

Silkki- eli teko Hyasintti on kaunis kukka joulusisustusta täydentämään. Se on erityisesti tuoksuherkän ihannekasvi, koska se ei tuoksu. Silkki Hyasintteja on saatavilla useana eri värinä.

Tuotetunnus (SKU): 4529 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Jouluna olisi kiva laittaa Hyasintti pöydälle, mutta ei voi, kun se tuoksuu niin voimakkaasti. Onko tuttu tunne?

Tämä silkki Hyasintti on tekokasvi, joka ei tuoksu eikä haise. Se on väriltään valkoinen ja on hyvin aidonnäköinen hyasintti, jonka lehtiä voi taivutella haluamaansa muotoon. Laita silkki Hyasintti vaikka läpinäkyvään maljakkoon yksin tai useamman Hyasintin kanssa, niin saat näyttävän joulukoristeen. Tämän tekokasvin voit huoletta pestä vaikka juoksevan veden alla tai pyyhkiä pölyt liinalla. Muovinen Hyasintti on oiva valinta allergiakotiin sekä lapsi- ja eläintalouksiin. Se kestää vuodesta toiseen ja voit huoletta varastoida sen kesäksi ja taas joulun lähestyessä kaivella esille.

Teko-Hyasintti kestää pakkasta, joten voit laittaa sen myös vaikka parvekkeelle tai terassille. Se ei myöskään pelästy auringonpaahdetta, joten esim. lasiterassin lämmössäkin se voi hyvin ja näyttää hyvälle, eikä tarvitse huolenpitoa ja kastelua.

Tekokasvi on loistava valinta, kun haluat päästä helpolla kasvien ja kukkien hoidossa. Ne jaksavat näyttää hyvältä, vaikka sinä et niitä muistaisi hoitaakaan.

Hyasintin korkeus on n. 35cm ja materiaalina on muovi ja polyesteri. Kukinnossa on käytetty myös silkkiä.

Yhdistele valkoisen väristä Hyasinttia myös vaaleanpunaisen silkki Hyasintin tai lilan värisen silkki Hyasintin kanssa.

Lisätiedot

Mitat 35 cm

Me Viherviisikolla tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille laajan kirjon viherrakentamisen palveluita aina sisältä ulos. Toimistosi sisätiloihin tarjoamme muun muassa vihersisustusta, kasvien pitkäaikaisesta vuokrausta ja viherkasvien säännöllistä huoltoa. Mikäli kiinnostuit muista palveluistamme tai et löydä verkkokaupasta toivomaasi tuotetta, otathan rohkeasti yhteyttä myynti@viherviisikko.fi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupan maksutavat